Okul Aile Birliği Toplantısı ve Yönetim Kurulu Seçimi

2023-2024 Eğitim öğretim yılı için yapılan Okul-Aile Birliği toplantısı ile yeni okul aile birliği seçimleri yapılmıştır. Yeniden seçilen yönetim kurulunu tebrik eder, başarılar dileriz.


 


OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMİ

 

2023-2024 Eğitim öğretim yılı için yapılan Okul-Aile Birliği toplantısı ile yeni okul aile birliği seçimleri yapılmış olup aşağıda isimleri bulunan kişiler yeniden yönetim kuruluna seçilmiş bulunmaktadır.

 

 

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu :

1-Reyhan YILMAZ (BAŞKAN)

2-Serap ÖZER (BAŞKAN YARDIMCISI)

3-Ayla ÇELİK GEZİCİ (MUHASİP ÜYE)

4-Demet UZUN (SEKRETER)

 

 

Sayın Velilerimiz,

Sizlerin de takdir edeceği üzere okulumuz olanakları, öğretmenleri, öğrencileri ve siz değerli velileri ile örnek gösterilebilecek eğitim kurumlarından biridir. Ülkemizin geleceği için önemli olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimine katkıda bulunarak en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak, Okul Aile Birliğimizin hedefleri içindedir.
Yönetim Kurulu olarak, Okul-Aile Birliğinin temel görevinin, veli-öğretmen-öğrenci-okul yönetimi arasındaki iletişimi ve işbirliğini güçlendirmek olduğuna inanıyoruz. Bunun için okulumuzun her türlü ihtiyaçlarını sizlerin katkılarıyla gidermeye çalışıyoruz.
Okulumuz öğrencilerinin başarı dolu haberleri hepimizi gururlandırıyor . Hiç kuşku yok ki, bu başarıların kaynağı vefakar, azimli, çocuklarımız için çalışıp didinen öğretmenlerimizin eseri. Onların emeklerinin karşılığını ödeyemeyiz, ama çalışma şartlarını ve ortamlarını elimizden geldiği kadarıyla, daha konforlu hale getirebiliriz.
Bu nedenle yapacağınız her türlü bağışa ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyoruz. Bu bağışlar sadece para yardımı şeklinde olmak zorunda değildir . Sizler de yapmakta olduğunuz işlerle direkt olarak okulun ihtiyaçlarını karşılayabilir veya şahsi gayretlerinizle bizlere destek olabilirsiniz . Veya önümüzdeki dönemde yapacak olduğumuz kermes, tiyatro vb. etkinliklere katılmak suretiyle katkıda bulunabilirsiniz.
Son olarak Okul Aile Birliğinin sadece yukarıda adı geçen kişilerle sınırlı olmadığını ve tüm velilerin okul aile birliğinin doğal üyeleri olduğunu hatırlatır ve her konuda destek, yardım, fikir, öneri ve eleştirilerinizi beklediğimizi bilmenizi isteriz. Çünkü bu kurum hepimizin okulu...
Gelin hep birlikte çocuklarımız ve gelecekleri için güzel bir şeyler yapalım.
Sevgi ve Saygılarımızla,

Nevin Mehmet Bilginer İlkokulu Okul –Aile Birliği



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 4  kişi beğendi